Heal Your Life®
Teacher Training Based on the work of Louise Hay

14 June - 21 July, 2019
Aelia Wellness Retreat Tseri – Analiontas Str. 2641 Κύπρος

How To Become A
HEAL YOUR LIFE® Teacher

All you need to know about the Teacher Training

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πιο πάνω πρόγραμμα πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Licensed Trainers Worldwide / Αδειούχοι εκπαιδευτές παγκοσμίως

Το Heal Your Life® Teacher Training Course είναι εξουσιοδοτημένο από το Hay House, Inc., και εγκεκριμένο από τη Louise Hay

Το εφταήμερο, με διαμονή, αυτό πρόγραμμα με επικεφαλή την εγκεκριμένη Life Coach & Trainer Χριστίνα Κωνσταντίνου θα σας δώσει την ευκαιρία να γίνετε πιστοποιημένος Δάσκαλος των εργαστηρίων «Μεταμορφώστε τη ζωή σας». Κατέχοντας τον τίτλο αυτό θα έχετε την άδεια και τη γνώση να διδάξετε τα ακόλουθα προγράμματα τα οποία είναι βασισμένα στo πρώτο σε πωλήσεις βιβλίο της Louise Hay, «Μεταμορφώστε τη ζωή σας».

Θα είστε σε θέση να διδάξετε μέχρι και 14 διαφορετικά εργαστήρια βασισμένα στη φιλοσοφία της Louise Hay συμπεριλαμβανομένου:

 • Αγάπα τον εαυτό σου, Μεταμόρφωσε τη ζωή σου (διήμερο εργαστήριο) και
 • Μεταμόρφωσε τη ζωή σου (πρόγραμμα 10 βδομάδων)

Συμπληρώνοντας αυτό το πρόγραμμα θα αναπτύξετε και θα εξασκήσετε τις καινούριες ικανότητες που θα αποκτήσετε και θα βιώσετε αυτή τη δουλειά σε προσωπικό επίπεδο. Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα θα έχετε τις γνώσεις, τις τεχνικές και όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να μοιραστείτε αυτό το εμπνευσμένο έργο με άλλους ανθρώπους.

Θα λάβετε:

 • Εγχειρίδια για το διήμερο Εργαστήριο και για το Πρόγραμμα των 10 βδομάδων
 • Ενημερωτικά δελτία και CDs για το Εργαστήριο
 • Οδηγίες για μάρκετινγκ και υποστηρικτικό υλικό
 • Πηγές πληροφοριών
 • Εκπαίδευση για να ηγηθείτε σε μια ποικιλία σύντομων εργαστηρίων όπως, στις Θετικές Δηλώσεις, τον Δημιουργικό Οραματισμό κ.α.
 • Μόλις αποκτήσετε την άδειά σας θα καταχωρηθείτε στον παγκόσμιο κατάλογο του Heal Your Life®, στην κατηγορία «Δάσκαλοι στην Κύπρο»
 • Μετά το τέλος του προγράμματος θα έχετε την απαραίτητη στήριξη και καθοδήγηση
 • Θα δοθεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης

Ετοιμαστείτε να ... μεταμορφωθείτε!

Το εντατικό αυτό πρόγραμμα είναι μια μοναδική εμπειρία που στοχεύει στην προσωπική σας ανάπτυξη και στην απόκτηση της γνώσης και των δεξιοτήτων που απαιτούνται ούτως ώστε να μπορέσει κάποιος να ηγηθεί ενός εργαστηρίου.

Θα βιώσετε την εις βάθος εκπαίδευση στα ακόλουθα:

 • Φιλοσοφία της Louise Hay
 • Δηλώσεις
 • Οραματισμό
 • Εσώτερο παιδί
 • Διαλογισμό
 • Διαίσθηση
 • Σύνδεση του Σώματος με τον Νου

Απαιτήσεις Συμμετοχής:

Δεν απαιτείται από τους συμμετέχοντες να έχουν ιστορικό συμβουλευτικής ή εμπειρία στην καθοδήγηση ομάδων. Παρ’όλα αυτά, αναμένεται να είστε γνώστες της δουλειάς της Louise Hay και να έχετε βιώσει θετικές αλλαγές στη ζωή σας βάζοντας σε εφαρμογή τη φιλοσοφία της. Απαραίτητο είναι να έχετε πάθος να μεταφέρετε και να μοιραστείτε τις γνώσεις σας ασκώντας αυτό το επάγγελμα. Προτού παρακολουθήσετε το πρόγραμμα σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε ένα εργαστήριο, ομάδα ή να έχετε μερικές προσωπικές συνεδρίες με ένα Heal Your Life®coach. Πληροφορίες για εκπαιδευμένους δασκάλους και καθοδηγητές θα βρείτε στον παγκόσμιο κατάλογο του Heal Your Life®.

Απαιτείται να διαβάσετε:

Απαιτείται να διαβάσετε τα ακόλουθα βιβλία πριν παρακολουθήσετε το πρόγραμμα:

 • Μεταμορφώστε τη ζωή σας, της Louise Hay.
 • Love yourself, Heal Your Life workbook (δεν έχει μεταφραστεί στα ελληνικά) της Louise Hay.
 • Ordering from The Cosmic Kitchen της Patricia Crane, Ph.D. (δεν έχει μεταφραστεί στα ελληνικά).

Σας συνιστάται να διαβάσετε:

 • Η Δύναμη είναι μέσα σου, της Louise Hay
 • Τα Χρήματα και ο Νόμος της έλξης, με τους Esther και Jerry Hicks
 • Κάνε τη Φαντασία σου Πραγματικότητα της Shakti Gawain

Η επικεφαλής του προγράμματος – Χριστίνα Κωνσταντίνου

Η Χριστίνα είναι πιστοποιημένη δασκάλα και Καθοδηγητής ζωής και από το 2017 έχει αποκλειστική αδειοδοτημένη συμφωνία με το Hay House να προσφέρει το πρόγραμμα ‘Heal Your Life®’ σε Κύπρο και Ελλάδα. Επίσης είναι EFT Practitioner και μαθήτρια του προγράμματος «Μαθήματα Θαυμάτων». Έχει οργανώσει πολλά εμπνευσμένα εργαστήρια βασισμένα στη φιλοσοφία της Louise Hay και έχει καθοδηγήσει αρκετό κόσμο μέσα από προσωπικές συνεδρίες να πετύχει την ισορροπία στη ζωή του. Έχει εκπαιδευτεί από τη Δόκτωρ Patricia Crane η οποία είχε επιλεχτεί προσωπικά από τη Louise Hay να ηγείται του Heal Your Life® προγράμματος σε διεθνές επίπεδο. Τα τελευταία 21 χρόνια έχουν εκπαιδευτεί πάνω από 2,200 δάσκαλοι. Η Patricia είναι η συγγραφέας του βιβλίου ‘Ordering from the Cosmic Kitchen: The Essential Guide to Powerful, Nourishing Affirmations’.

Το συνολικό κόστος του Προγράμματος είναι: €2.500, εκ των οποίων τα €1046 αναλογούν στο κόστος διαμονής (πολυτελές μονόκλινο δωμάτιο με πλήρη διατροφή).

Τρόπος πληρωμής:

Η πληρωμή γίνεται ως ακολούθως:

€500 με την εγγραφή.
€500 μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου.
€500 μέχρι τις 10 Απριλίου.
€1000 μέχρι τις 10 Ιουνίου.

Σε περίπτωση ακύρωσης:

Η ακύρωση γίνεται γραπτώς. Αν ακυρώσετε τη συμμετοχή σας 5 βδομάδες πριν από την έναρξη του προγράμματος θα σας επιστραφεί το 50% της προκαταβολής σας η οποία αφορά μόνο το κόστος του προγράμματος και όχι το κόστος του ξενοδοχείου το οποίο προπληρώνεται. Δεν επιστρέφεται κανένα πόσο μετά τις 5 βδομάδες εκτός αν η θέση σας καλυφθεί από κάποιο άλλο άτομο.

Το κόστος ετήσιας ανανέωσης άδειας είναι $99. Για τον πρώτο χρόνο έχετε έκπτωση 50% (η ανανέωση της άδειας γίνεται από την Patricia Crane Ph.D. και τον Rick Nichols).

Εάν είστε έτοιμοι να βοηθήσετε άλλους ανθρώπους να κάνουν θετικές και μόνιμες αλλαγές στη ζωή τους, κρατήστε τη θέση σας τώρα (περιορισμένος αριθμός θέσεων – μέχρι 13 άτομα).

Παρακαλώ συμπληρώστε και επιστρέψτε τη φόρμα συμμετοχής σας μαζί με την προκαταβολή των €500. Θα πάρετε γραπτή επιβεβαίωση για την προκαταβολή σας. Οδηγίες και επιπρόσθετες πληροφορίες θα σας δοθούν πριν από την έναρξη του προγράμματος.

Μπορείτε να αποστείλετε την αίτησή σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

Γιατί να γίνετε ένας αδειούχος ηγέτης των εργαστηρίων Heal Your Life®;

Αν στοχεύετε στην προσωπική και πνευματική σας ανάπτυξη θα διαπιστώσετε πως το πρόγραμμα αυτό είναι ανεκτίμητης αξίας. Να είστε βέβαιοι πως το ‘Heal Your Life® Teacher Training’ ανταποκρίνεται για εσάς εάν έχετε ήδη βιώσει θετικές αλλαγές στη ζωή σας μέσω της φιλοσοφίας της Louise Hay καθώς και αν είστε πρόθυμοι να μοιραστείτε αυτήν τη φιλοσοφία με άλλους ανθρώπους.

Ποιότητα του προγράμματος

Η επιτυχία του προγράμματος στηρίζεται στην εξαίρετης ποιότητας του περιεχομένου της διδασκαλίας, το οποίο βασίζεται στις πρακτικές-εισηγήσεις της Louise Hay, για μια δυναμική θετική αλλαγή στη ζωή. Η Louise Hay είναι διεθνώς αναγνωρισμένη συγγραφέας 27 και περισσότερων βιβλίων με τις πωλήσεις τους να ανέρχονται στα περισσότερα από 50 εκατομμύρια βιβλία παγκοσμίως. Με τη διδασκαλία της, για περισσότερο από 25 χρόνια, έχει βοηθήσει ανθρώπους από όλο τον κόσμο να ανακαλύψουν τις πραγματικές τους δυνάμεις και να κάνουν θετικές αλλαγές στη ζωή τους, ανακαλύπτοντας την πνευματικότητά τους και θεραπεύοντας τον εαυτό τους.

Θεωρούμε πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι το καλύτερο διαθέσιμο στον τομέα του και η φήμη του είναι ασυναγώνιστη. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος διότι πρωτίστως στοχεύουμε στην ποιότητα του εκπαιδευτικού αυτού προγράμματος.

Μέσω της πρακτικής εμπειρίας που θα αποκτήσετε κατά τη διάρκεια του 7ήμερου σεμιναρίου, θα αποκτήσετε την απαραίτητη αυτοπεποίθηση, τις ικανότητες και το υλικό που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε να ασκείτε το ‘Heal Your Life® work’.

Ένα καινούριο επαγγελματικό μονοπάτι

Πρόκειται για ένα επαγγελματικό μονοπάτι που προσφέρει προσωπική και επαγγελματική ικανοποίηση. Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί μια ευκαιρία για να εμβαθύνετε στην προσωπική σας ανάπτυξη και γνώση παρέχοντάς σας παράλληλα τα εφόδια και το υλικό που θα χρειαστείτε για να ηγηθείτε σε εργαστήρια και ομάδες.

H γνώση, οι ικανότητες και η εμπειρία που θα κερδίσετε θα γίνουν αναπόσπαστο μέρος της ζωής σας. Έχετε απόλυτη ελευθερία να αποφασίσετε πόσα γκρουπ θα κάνετε, πόσο συχνά, πόσο μεγάλα και πού θα κάνετε τα εργαστήριά σας.

Επένδυση στον εαυτό σας

Θα αντλήσετε απίστευτες πληροφορίες διαβάζοντας τα βιβλία και ακούγοντας τα cd. Το γεγονός ότι θα συμμετέχετε στο πρόγραμμα θα σας βοηθήσει να εμβαθύνετε τη γνώση και τις εμπειρίες σας. Η επένδυση στη δική σας μάθηση εγγυάται πως οι πελάτες σας θα πάρουν από εσάς ό,τι καλύτερο μπορείτε να τους δώσετε.

Θα έχετε την ευκαρία για 7 μέρες να διδαχτείτε εμπνευσμένους λόγους που σίγουρα θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης. Πολλοί συμμετέχοντες έχουν χαρακτηρίσει το πρόγραμμα αυτό ως «την καλύτερη βδομάδα της ζωής τους».

Δηλώσεις συμμετεχόντων στο πρόγραμμα:

«Το πρόγραμμα αυτό είναι μια μοναδική ευκαιρία για εμβάθυνση των γνώσεών σου, για να προχωρήσεις μπροστά στο δικό σου ταξίδι και επιπλέον σου δίνει όλα τα εργαλεία και την αυτοπεποίθηση για να αρχίσεις να ηγείσαι των δικών σου εργαστηρίων. Το συστήνω ανεπιφύλακτα». Rosa D’acri. Paris, France.

« Είμαι τώρα πιο θετικός άνθρωπος και αποδέχομαι τον εαυτό μου. Κουβαλώ μαζί μου τα εργαλεία για να διατηρήσω αυτόν τον τρόπο ζωής και για να βοηθήσω άλλους να ζήσουν πιο γεμάτες ζωές και να φτάσουν τις πραγματικές τους ικανότητες». Lorna Buckler. Woking, Surrey.

«To πρόγραμμα αυτό ξεπέρασε όλες μου τις προσδοκίες. Αν κάποιος επιθυμεί να βοηθήσει άλλους ανθρώπους τότε αυτό είναι ένα εκπληκτικό πρόγραμμα για να παρακολουθήσει. Θα ανεβάσει πολύ την αυτοπεποίθησή σας». Sheela Masand. Alicante, Spain.

« Mπορώ τώρα να διακρίνω την ικανότητα μου να γίνω δασκάλα και αυτό το πρόγραμμα μου έδωσε την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση να ηγούμαι εργαστηρίων. Ανταποκρίνεται για τον καθένα που θέλει να ασχοληθεί με τις θεραπευτικές τέχνες». Ben Cheong. Alberta, Canada.

« Κατά τη διάρκεια του προγράμματος είχε δημιουργηθεί ένα θεραπευτικό περιβάλλον έμπνευσης και δυναμικής. Μας έχουν δοθεί εργαλεία που αλλάζουν τη ζωή μας και τεχνικές για να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και να καλυτερεύσουμε την ποιότητα της ζωής μας». Loretta Whelan. Dublin, Ireland.

« H καλύτερη επένδυση που έκανα για μένα και τη ζωή μου». Vanessa Hudges. Malvern Link, Worcester.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πιο πάνω πρόγραμμα πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Licensed Trainers Worldwide / Αδειούχοι εκπαιδευτές παγκοσμίως